Support Original Green TV

Ik ben bezig deze blog te ontwikkelen tot een vrij medium dat inspirerende geluiden deelt: Original Green TV.

Wie, wat, hoe, waar, wanneer en waarom?

Mijn naam is Patrick van Uffelen. Ik ben organisch vormgever en bouw stapeltuinen, zie groenegeus.nl.

Wat ik met Original Green TV wil realiseren is een vrij nieuwsplatform. Een kanaal dat bijzondere groene projecten (eco-dorpen, bio(dynamische) boerderijen, stadstuinen en -kwekers, permacultuurinitiatieven, voedselbossen) en unieke natuurtuinen, follies en landschapskunst bezoekt. En ook op zoek gaat naar de verhalen en perspectieven van vrijdenkers, ambachtslieden, groene ondernemers, kluizenaars, paradijsvogels en (levens)kunstenaars.

Hoe dan? Op Odysee heb ik een kanaal gemaakt (OGTV: https://odysee.com/@OriginalGreenTV:4) waar ik video’s repost van channels die ik volg en eigen video’s kan delen en waar je me ook kan volgen en de video’s kan waarderen, wat me dan weer wat micro-krediet oplevert.

Waar? Op http://www.originalgreentv.com / degroenegeus.wordpress.com / Odysee / …

Wanneer? Om te beginnen wil ik tenminste 1 video per week delen waarin ik mijn gedachten deel over de video’s die ik hier die week heb gepost, een videoverslag van een project of een (podcast)interview. De eerste video volgt binnenkort…

Waarom? Om bekendheid te geven aan originele (solo- en co-)creatieve en constructieve groene projecten, om een kaleidoscoop van perspectieven op natuurlijk leven te delen.

Wat heb ik nodig om van start te gaan?

Minimaal 500 flEuro voor een Go-Pro 8 camera met toebehoren en voor een jaarabonnement op WordPress.

Hoe kan je me steunen?

Elke flEuro helpt en kan je overmaken t.n.v. P. van Uffelen NL72 RABO 0135 3707 95.

Bitcoin: …volgt…

Tussenstand donaties per 11-6-2021: 200 flEuro. Hartelijk dank allen!

Van de eerste giften heb ik een betaald jaarabonnement genomen bij wordpress met domeinnaam waardoor de site nu geschikt is om video’s te plaatsen, een podcast te maken en ook (eindelijk) reclamevrij is. Ook heb ik een tripod/stick gekocht waar mijn camera op bevestigd kan worden en ook geschikt is voor een Go-Pro actie-camera.

Update: 11 juni 2021