Zandsculpturen

Toen het Vondelpark in maart 2003 bedekt lag onder een dik pak sneeuw heb ik een aantal dagen buiten gespeeld om aan een sneeuwsculptuur te werken. Na deze piramide in een mandala heb ik in 2006 in Den Haag een cursus zandsculpturen gevolgd. In mijn tuin aan de rand van Amsterdam heb ik in 2012 een steengoede zandbak gebouwd om professioneel verder te spelen.

IMG_8531

Neem voor meer informatie over een workshop (individueel of in groepsverband) contact op via de contactpagina op groenegeus.nl!

IMG_5679

 

Workshop zandsculpturen voor groot en klein.

In mei 2010 heb ik op het strand tussen Bloemendaal en Zandvoort voor een verjaardagsfeestje een middag zandsculpturen georganiseerd. Na een korte uitleg en het laten zien van wat voorbeelden konden de tien meiden gaan nadenken over wat ze zouden gaan maken en met wie. De ouders en ondergetekende hebben alle spullen naar het strand gedragen, zodat de dames alle ruimte hadden om het kampeer feest af te sluiten met het maken van hun eigen zandsculptuur.

 

 

 

 

 

Het weer was gelukkig goed en nadat de vloed de eerste pogingen weer had verslonden hebben we met elkaar nog een walvis gemaakt…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk kan ik een zandfeest ook organiseren voor volwassenen die het kind in zich willen uitlaten…  en een unieke vorm van co-creatieve teambuilding willen ontdekken. Met de familie of het bedrijf samen scheppen!

In deze video uit 2013 heb ik mijn eerste oefenresultaten verzameld:

Enkele foto’s van de Yogiman Malu heb ik laten printen op goed hout, kijk voor meer informatie en de prijs van een lijst op groenegeus.nl.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s