Support De Groene Geus van Blogger -> Vlogger -> Original Green TV – Elke flEuro Helpt…

(Update 11-6) Ik wil deze blog graag ontwikkelen tot een onafhankelijk medium dat vrije groene geluiden laat horen. Om van blogger ook vlogger te kunnen worden heb ik 500 euro nodig, elke flEuro helpt! Wil jij me daarbij helpen?

Wie, wat, hoe, waar, wanneer en waarom?

Mijn naam is Patrick van Uffelen. Ik ben organisch vormgever en bouw stapeltuinen, zie groenegeus.nl.

Wat ik hiernaast wil realiseren is een vrij nieuwsplatform Original Green TV. Om te beginnen wil ik alleen met een camera: de straat op, verslag doen van bijzondere projecten; ambachtslieden, kunstenaars, kluizenaars, paradijsvogels en vrijdenkers interviewen en eco-dorpen, bio(dynamische) boerderijen, stadstuinen en -kwekers, permacultuurinitiatieven, voedselbossen, oude en bijzondere bomen, follies en unieke natuurtuinen bezoeken.

Hoe dan? Ik begin een account op Odysee waar ik de video’s kan plaatsen en neem een betaald abonnement bij WordPress zodat de video’s ook daar kunnen worden geplaatst en de site reclamevrij wordt.

Waar? Op deze blog (nu degroenegeus.wordpress.com), straks op Original Green TV.

Wanneer? Met ingang van… zodra ik de benodigde camera heb…, tenminste 1 video per week waarin ik met een selfiestick rondwandel of -fiets en vrije gedachten deel over de video’s die ik die week heb gepost. Wanneer het zich aandient een videoverslag van een project, een interview enz.

Waarom? Om bekendheid te geven aan inspirerende (solo- en co-)creatieve en constructieve groene projecten, om een kaleidoscoop van perspectieven op natuurlijk leven te ontwikkelen.

Wat heb ik nodig om van start te gaan?

Minimaal 500 flEuro voor een Go-Pro 8 camera met toebehoren als een selfiestick en voor een jaarabonnement op WordPress.

Hoe kan je me steunen?

Elke flEuro helpt en kan je overmaken naar:

NL72 RABO 0135 3707 95 t.n.v. P. van Uffelen

Tussenstand donaties per 11-6-2021: 200 Euro. Hartelijk dank allen!

Contact: Laat hier een bericht achter met je email/telefoonnummer.