Deus Ex Machina?!

Wat je ook gelooft of niet, we zijn allemaal voor de keuze geplaatst of we het zogenaamde nieuwe normaal als (nood)wet accepteren of niet… Is de oorlog reeds verloren of slechts verloren gewaand? Sven Hulleman deelt in deze video zijn nieuwsgierigheid naar het perspectief van gelovige laaglanders en voegt tegelijk weer een wezenlijke dimensie toe aan het debat in onze vrijwel ontkerkelijkte delta.

Tijdens het surfen de laatste weken kwam ik aan de andere kant van het atlatis-che water een paar boeiende katholieke perspectieven tegen. Per mail was me een clip toegestuurd van wat Mother Miriam blijkt te zijn die door haar kritische/wakkere luisteraars bijvoorbeeld gevraagd werd naar het basismateriaal dat gebruikt is voor het  komende vaccin… In de video die ik hier heb toegevoegd gaat ze (in 2019) in op een pact dat de paus heeft getekend… Dankzij de algoritmen kwam ik vervolgens terecht bij Dr Taylor Marshall.

In Nederland stuitte ik op de rebelse site van “rechtse hippie” Rypke Zeilmaker:  https://www.interessantetijden.nl/2018/10/24/lucifer-de-lichtbrenger-vereren-de-verlichting/ en eind mei verscheen op ApokalypsNu een artikel van Evert de Groot waarin hij zijn antroposofisch perspectief deelt op de huidige tijd(geest). https://apokalypsnu.nl/berichten/de-coronacrisis-de-strategie-van-de-antichrist/. Net als Hulleman ben ik benieuwd naar de perspectieven van nederlandse moslims, joden en christenen. Vragen zij zich net als amerikaanse katholieken af of het vaccin wel Kosher of Halal is?