Groene Geus organiseert middag zandsculpturen voor familiefeest in Egmond.

Door alle drukte rondom Ekosofia had ik nog een aardig verhaaltje geparkeerd… In het laatste weekend van oktober heb ik namelijk een zondagmiddag samen scheppen en zandsculpturen georganiseerd op het strand bij Egmond. Met een groep van ruim twintig familieleden hebben we in wisselende groepjes in ongeveer vier uur tijd een verzameling bollen gemaakt. Een van de kinderen had zijn eigen zandbed gemaakt, een ander een kasteel en weer een ander groepje had een bolstoel gemaakt. Het was schitterend weer en druk op het strand waardoor er zijdelings ook nog vrolijke kleine ontmoetingen plaatsvonden. Dit soort opdrachten zijn voor mij als Groene Geus ook een feestje. De mensen zijn sowieso goed gestemd en hebben de intentie om samen iets leuks en creatiefs te doen waardoor er alleen maar positieve energie wordt vrijgemaakt.


 

 

 

 

 

 

 

 

Ik had gehoopt dat we aan het einde van de middag met elkaar zouden kunnen zien hoe de zee de bollen weer zou opslokken, maar dat zat er helaas niet in. Voor andere mensen op het strand zal dit later die dag of anders wel op maandag vast een paar verrassende plaatjes hebben opgeleverd. Tenslotte hebben we met de hele familie nog een hele grote bol van meters doorsnee gemaakt in de buurt van de waterlijn alvorens ons kunstwerkje achter te laten.

Geïnteresseerd in een middag samen scheppen met familie, vrienden of collega’s? Laat een berichtje achter via de contactpagina op groenegeus.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s