Thema Green Screen 14 januari Organische Architectuur

Met ingang van 2011 is de maandelijkse Green Screen in de Hub Amsterdam verhuisd naar de 2e vrijdag van de maand. De formule blijft onveranderd. Een aan Ekosofia en de Hub gerelateerd thema met als doel het denken in termen van een transitie naar een groenere wereld. Een coproductie van Ekosofia en de Hub Amsterdam die je eigenlijk niet mag missen als je wilt zien hoe “easy going green” is.

Op vrijdag 14 januari is Michel Post van Strobouw Nederland en Orio Architecten gastspreker. Meer informatie op http://www.strobouw.nl/ en  http://www.orioarchitecten.nl/. Na zijn presentatie over de mogelijkheden met stro screenen we de documentaire First Earth van Canadees David Sheen over uiteenlopende tradities wereldwijd op het gebied van natuurlijk bouwen met aarde, hout en stro. Een korte intro op YouTube hierover:

http://www.youtube.com/EkosofiaTVNL

De deuren van Hub Amsterdam aan de Westerstraat 187 gaan open om 19.00u, we beginnen om 19.30u en ronden na de discussie af om een uur of 22.3ou. Minimale bijdrage 5 euro, aan de deur.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s